Tuesday, December 26, 2006

Waiting In Vain

GOD OF MONKEY POSE
Location: TTDI Park
Photographer: Anna-Rina


'Ooh, boy.. ooh, boy.. is it crazy?
Look, I wanna know now,
For I to knock some more.

You see,
In life I know,
That there is lot of grief,
But your love is my relief.
Tears in my eyes burn,
Tears in my eyes burn,
While I'm waiting,
While I'm waiting for my turn.'

(ANNIE LENNOX OST Serendipity)

3 comments:

warna wani said...

just watched the film yesterday. i like your pose. and the park. ;)

EyesOfNabil said...

Kate Beckinsale sungguh comel ^_^

The Yoga Instructor said...

adik warna ani saya yang comel: Itu lah pasalnya taruk itu lagu sekarang, he hee.. Lagak dan berangan macam park yang John Cusack and Kate Beckinsale tengok bintang Cassiopeia tu, auww...

eyesofnabil: Abang Bil, masa orang baru bawak VCD cerita ni masa rent the house at Serdang dulu kan, kita ajak adik awak yang housemate kita tu tengok, "Awak, malam ni kita tengok Serendipity kita beli ni nak?" and she went apa tau, "Apa, ada cerita nama Serindit Putih?". We laughed and literally rolled on the floor masa tu, sampailah sekarang setiap kali teringat.

Oh, kita sungguh comel? Tenkiu tenkiu, LOL!